Direktlänk till inlägg 25 september 2014
I går kväll ändrade jag bakgrund och "Header" på bloggen.
Päron igen, men nu skördade och väntande på fermetisering, eller konservering som det också heter. En del annat blir det väl också av dem och blir det något över går det att göra kompott och saft.
Bakgrundsbilden blev så måttanpassat bra på min dator hemma, men kommen till PRO-expeditionen och datorn där, så såg det inte alls lika bra ut. Det är i alla fall tidig morgon och spindelväv på en vildros.
Som förstås, så är det PRO-dag idag. I eftermiddag kör vi andra träffen på en foto-bildbehandlingscirkel.
Innan vi kan gå in på själva bildbehandlingen, så måste alla bli konfortabla med att flytta bilderna från fotoapparaten till datorn. Fotoapparaten?
Jo, folk fotar ju med telefoner, i-paddar och allt vad det heter idag. Minnen, kablar och adaptrar. Det blir lite individuellt till att börja med.
Första vinprovningen för säsongen, nu på tisdag. Italienskt, från norr till söder och så gör vi det enkelt med maten. Kvarterspizzerian, Pinoccio, får leverera några Pizzor, slisade. En sallad kan vi väl ta med oss hemifrån, även om den gastronomioperativa kapaciteten är decimerad med en hand.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 | 5 | 6 |
7 |
|||
8 | 9 | 10 |
11 |
12 | 13 | 14 | |||
15 | 16 |
17 | 18 |
19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | |||
29 | 30 | ||||||||
|